Informatiepagina voor Studenten ZwembadBranche

Deze pagina is speciaal bedoeld voor (aankomende) studenten in de ZwembadBranche. Daarmee maakt de opleiding of studierichting niet uit, ik beheers ze allemaal. Indien je de juiste opleiding zoekt kan ik je daarbij helpen. Dat vangt aan met een intakegesprekje. Daarbij zal ik je helpen te onderzoeken of deze Branche voor jou wel de juiste is om te kiezen.

 

Nu zijn er vele disciplines van toepassing in deze Branche. Denk daarbij aan facilitair, onderwijs, techniek, etc. Onder de navolgende tabbladen worden onderwerpen nader toegelicht met het doel je inzicht verder te ontwikkkelen en een eventuele studiekeuze te vergemakkelijken.

 

Schroom niet aanvullende vragen te stellen. Dat kan altijd via de contactpagina op deze site.

Onderwijs in en voor de ZwembadBranche kent een lange historie. En vele tradities. Als gevolg hiervan ontstaat vaak verwarring bij niet-ingezetenen. Op de vervolgpagina kun je hier alle over lezen.

De ZwembadBranche kent vele organisaties. Deze hebben allen een lange of iets kortere historie. Met overeenkomstige invloeden. Wie staat voor wat? Op de vervolgpagina kun je hier alles over vernemen.

Een zwembadopleiding kun je op veel manieren en bij veel instituten volgen. Maar wie doet wat? En hoe dien je jouw keuze te maken? Op de vervolgpagina kun je alle informatie vinden.