Ik ben ervaren in alle facetten van de ZwembadBranche alsook de psychosociale sector. En een zelfverklaarde pensionado. Schroom niet om contact met mij op te nemen met een eventuele hulpvraag. Bijna altijd kan ik u verder helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Mijn missie is alle hulpvragers in de ZwembadBranche van de nodige antwoorden te voorzien. Dat doe ik als uitgangspunt gratis. Prodeo dus. Maar (....) indien dit een belang overschrijdt van mijn vermeende concullega's die hier hun brood mee verdienen doe ik een pas op de plaats. Zij respecteren mij en ik hen. Dus zal ik doorverwijzen zodra er een commercieel belang van toepassing zou kunnen zijn. Alleen op deze wijze ben ik verzekerd van een onafhankelijke informatiestroom richting mij. En daarin schuilt ook uw voordeel.

 

Ik doe mijn best alle hulpverzoeken naar tevredenheid te beantwoorden. Neem daarbij in acht dat ik dit als vrijwilliger doe zonder winstoogmerk. En dus ook niet op stel en sprong zal reageren. De snelste wijze verloopt via mijn contactpagina op deze site. Bij voorkeur per mail onder vermelding van uw gegevens.

Adviseren doe ik gratis. Mijn doel is iedereen te helpen om tot een juiste afweging of keuze te komen. Ik zal dus nooit een oordeel uitspreken. Maar samen met u inventariseren waaruit uw hulpverzoek precies bestaat. Opdat u zelf de juiste afwegingen kunt maken.

Ondersteuning kan ik bieden in meerdere vormen. Per mail of telefoon. En in een online-omgeving alhoewel dit niet mijn voorkeur heeft. Bij verzoeken van enige omvang doe ik dat bij voorkeur op locatie. Nog steeds ben ik veel op pad en bezoek daarbij de zwembaden.

Tips bestaan naar mijn idee uit informatie die wellicht nog niet algemeen bekend is. Ik beschouw het bijblijven in alle facetten van de ZwembadBranche als mijn hobby, voorheen professionaliteit. Doe er desgewenst uw voordeel mee.

Assistentie kan ik bieden in meerdere vormen. In samenhang met uw hulpvraag. Daarbij beoog ik u verder te helpen in het zelfstandig oplossen van het vraagstuk. Natuurlijk kan ik ook intensiever begeleiden. Maar dat is niet mijn hoofddoelstelling.

Mijn definitie van een gids is een ervaren iemand in de betreffende materie die u aan de hand meeneemt. Daartoe ben ik altijd bereid. Samen op weg naar een oplossing.