Ik ben een prodeo adviseur voor alle vragers in en om de ZwembadBranche. Daarbij is de context voor mij niet relevant. Denk hierbij aan trefwoorden zoals:

  • Techniek
  • Renovatie
  • Nieuwbouw

Indien ik uw vraag of hulpverzoek niet kan beantwoorden verwijs ik door naar collegae uit het betreffende werkveld. Mijn adviezen zijn altijd onafhankelijk en deskundig.​​​​​​​​​​​​​​

Het beschikbare onderwijs in en voor de ZwembadBranche is lastig te overzien. Met mijn expertise hierin kan ik u op weg helpen een juiste keuze te maken. Daarbij is voor mij niet relevant welk onderwijsterrein het betreft, zolang het maar is gerelateerd aan de ZwembadBranche.

Begeleiden vormt een breed begrip. Ik versta hieronder u ondersteunen tijdens een ontwikkelingsproces. Dat kan zowel technisch als pedagogisch/didactisch zijn.

Hiertoe ben ik ervaren als intervisor en supervisor.