De nieuwe website van Ted Verbeek, ZwemConsult is nu klaar voor gebruik

De oude website van ZwemConsult sloot niet langer aan op de behoeften en marktontwikkelingen. Ombouwen zou veel inspanning vergen. Daarom besloot Ted Verbeek, de webmaster en auteur, een nieuwe site op te zetten. Op basis van de oude vormgeving, maar met een volledig nieuwe inhoud.

Banner ZwemConsult Ted Verbeek1160x250

Allereerst is ZwemConsult niet langer een opleidingsinstituut. dat deel is overgedragen aan de ENVOZ.

Ted Verbeek is nog wel betrokken bij de, vooral technische, onderwijsontwikkeling. Maar niet langer beroepsmatig actief. Zie het als een professionele hobby en nuttig tijdverdrijf. Natuurlijk zal ik nog af en toe voor de groep stappen als docent of examinator. Maar dat komt voort uit dezelfde context.

Alle bekende webadressen staan nu doorgelinkt. indien u een beveiligingswaarschuwing krijgt kunt u deze negeren. Het is een tijdelijk bewakingsprobleempje bij de provider dat snel wordt opgelost. De nieuwe website is volledig beveiligd en voldoet aan alle gestelde eisen. Veel leesplezier.

Dien eventuele vragen en/of opmerkingen in via de onderstaande button:

Contact

Over Ted Verbeek

Auteur en onderwijsontwikkelaar ZwembadBranche