De opleiding Zwembadtechnicus 3 start 13 oktober

Zwembadtechnicus 3 van start

De opleiding zwembadtechnicus 3 gaat eindelijk van start op 13 oktober a.s. regio Ede.

Opgeven kan hier: ENVOZ

ZwemConsult verzorgt de lessen dus niet meer. Maar is en blijft wel intensief betrokken bij de vormgeving en inhoud alsook de examinering.

In 2019 ging deze opleiding op basis van proef van start. Echter, halverwege moesten de lessen worden opgeschort. Daarna gooide de COVID roet in het eten. in overleg met de cursisten is toen tot een definitieve stop besloten.

De gedwongen periode thuis bood ruimte om achter de PC te kruipen en het bestaande lesmateriaal te actualiseren. Dit resulteerde in nieuwe lesboeken welke via de Uitgeversgroep beschikbaar zijn gekomen voor alle betrokken onderwijsinstituten. De lesboeken 1 en 2 waren vorig jaar al beschikbaar. En nu komt deel 3 op de markt.

De ENVOZ beschikt over een team docenten met veel praktijkervaring. Zij zullen allen ter kennismaking deelnemen aan de eerste bijeenkomst en misschien ook de vervolglessen.

Naar ik hoop tot ziens. Veel les- leerplezier toegewenst.

Over Ted Verbeek

Auteur en onderwijsontwikkelaar ZwembadBranche
5 1 stem
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ted Verbeek
6 maanden geleden

Een aanvulling van de auteur. Het 3e boek Zwembadtechnicus 3 is omstreeks 12 oktober te bestellen via uitgeverij de Toerist. Op deze website dient de doorlink nog te worden toegepast. Excuses voor dit ongemak.

kaft boek ZTD3.jpg