Advies

Welkom op deze aparte afdeling advisering en ondersteuning van Ted Verbeek

advies

Het is soms lastig onafhankelijk, lees een maximaal objectief, advies te vinden in de overvloed van de beschikbare digitale bronnen. De auteur, Ted Verbeek, heeft geen commerciële doelstelling. Mijn doel is alle betrokkenen zo goed als mogelijk te helpen hun wensen te realiseren. Daartoe dient deze website.

Ik vind het zonde dat veel relevante en historisch verworven, Branche-informatie en kennis verloren dreigt te gaan. Daartoe vond ik vele pensionado’s, dus zeer ervaren collega’s van het eerste uur, bereid om hun kennis te delen en beschikbaar te stellen ten behoeve van mijn, dus lees ook onze, insteek. Die informatiestroom is hier te vinden.

Zoals elders op deze site is te lezen, kan de gehele ZwembadBranche worden onderverdeeld in een aantal subafdelingen. Via de onderstaande buttons kunt u doorschakelen naar de specifieke terreinen.

Onderwijstraining Onderwijsbegeleiding Examinering Bouwadvisering

 

Streven van de auteur is zo volledig mogelijk te zijn. Dus zijn alle suggesties of commentaar zijn van harte welkom. Dien uw opmerkingen of verzoek bij voorkeur in via de contactpagina welke ook te bereiken is met de onderstaande button:

Contact