Doelgroep

Voor wie is deze site bestemd

De ZwembadBranche is zeer ondoorzichtelijk voor een buitenstaander. Zelfs ingezetenen overzien naar ik vermeen niet, of onvolledig, het geheel en de achterliggende doelstellingen. Ted Verbeek, de webmaster en auteur, stelt zich volledig op als een objectieve adviseur en begeleider in dezen. Zonder winstoogmerk. Ik beschouw het als mijn hobby.

advies

Mijn drijfveer is alle betrokkenen en geïnteresseerden zo goed als mogelijk te informeren. Prodeo. Ik verklaar mijzelf met pensioen. Met mij gingen, of gaan binnenkort, vele andere ervaringsdeskundigen eenzelfde weg. Die kennis mag niet verloren gaan. Wij, als zijnde het museum van de ZwembadBranche hebben, naar mijn beleving en levensovertuiging,  een taak en daaruit voortvloeiend een plicht. Naar ik vermeen.

Wij allen waren, zijn nog steeds, intensief betrokken bij een ieder die wilde leren zwemmen. Te beginnen bij het jonge kind. Maar overgaand naar alle pensionado’s zoals wij nu zijn.

Deze site is bedoeld om alle beschikbare kennis uit te wisselen.

Daartoe is deze site al behoorlijk voorzien. Maar ik blijf doorbouwen. Naast de technische kennisafdeling middels mijn lesboeken, is nu ook e-zwemles weer in opbouw. Daarnaast zal binnenkort een technisch kennisplatform online worden gezet.

Voorstellen tot aanvulling of verbetering zijn altijd welkom.

Breng suggesties, opmerkingen of kritiek bij voorkeur in via de onderstaande button:

Opleidingen  Contact