Zwembadtechniek-online

Uw docent, Ted Verbeek, is zeer ervaren en bevoegd in het verzorgen van onderwijs voor vele opleidingen en modulen waaronder:

  • Onderhoudsmedewerker (TD1) – NRZ
  • Medewerker technische dienst (TD2) – NRZ
  • Senior medewerker technische dienst (TD3) – NRZ
  • Hoofd technische dienst (TD4) – NRZ
  • Zwembadtechnicus 1 – ENVOZ
  • Zwembadtechnicus 2 – ENVOZ
  • Zwembadtechnicus 3 – ENVOZ
  • Zwembadtechnicus 4 – ENVOZ

Naast deze opleidingen worden een groot aantal specialisaties en masterclasses aangeboden door vele opleidende instituten. In zowel voltijd als deeltijd.

Mijn ondersteuning kan bestaan uit het verzorgen van de gehele opleiding of een deel daarvan op afstand. Daarnaast is verdere verdieping van speciale vakken en onderwerpen mogelijk. Maatwerk is mijn devies en specialisme. U vraagt en wij draaien.

Voorwaarden digitale lesondersteuning

Voor een goede lesbegeleiding is het noodzakelijk het juiste lesboek aan te schaffen van de auteur Ted Verbeek. Voor de opleiding ZTD1 of ZTD2. Deze boeken kunnen worden aangeschaft via deze links:

Uitgeversgroep – Medewerker Zwembadtechniek – Boekinformatie – ZTD1

Uitgeversgroep – Vakbekwame zwembadtechnicus – Boekinformatie – ZTD2

Uitgeversgroep – Werkverantwoordelijke zwembadtechnicus – Boekinformatie – ZTD3

Samen zullen we deze hoofdstukken van het betreffende lesboek doornemen waarbij uw docent Ted Verbeek alle lesstof uitgebreid zal toelichten en specifieke vragen beantwoorden.

Aan deze ondersteuning zijn wel kosten verbonden. Vooraf houden wij een gratis intakegesprek waarin uw wensen en behoeften duidelijk in kaart worden gebracht. Op basis hiervan zal ik een passend voorstel doen. Bij overeenstemming krijgt u een studieovereenkomst toegezonden. Pas na ondertekening van deze overeenkomst en voldoen van de factuur volgt definitieve bevestiging en start het afgesproken studietraject.

Je kunt je huidige technische kennisniveau gratis testen door het maken van de kennistoetsen. Zie het tabblad in het hoofdmenu of klik op de button hieronder:

Kennistoetsen

 

Digitale leerondersteuning op het niveau ZTD3 is wel mogelijk maar niet via kennistoetsen. Dit hangt samen met de lesstof. Informeer desgewenst via de contactpagina.

Contact